Selamat datang ke Akademika TONE v2.0!
Ketahui kuasa dan potensi sebenar kad SIM TONE WOW, Prepaid That Pays! anda.
Bersama kami setiap minggu untuk hidangan ilmiah berupa pengalaman
dan ilmu dunia-sebenar perniagaan kad SIM TONE WOW, disampaikan oleh
para Speaker kami yang amat berpengalaman dan mempunyai
ilmu relevan yang terbukti berkesan, khas untuk anda.

Ketahui perincian dan perbezaan mengenai sesi-sesi yang telah kami disediakan.
Kami pasti ada sahaja yang sesuai dengan kehendak anda. Sertailah kami di sesi tersebut melalui aplikasi Zoom.
Sebarkan berita ini kepada keluarga dan kenalan. Lebih ramai, lebih meriah!

Ke Arah Kebebasan Kewangan adalah sesi yang menggantikan ONLINE Preview TONE yang terdahulu. Khas untuk anda yang belum menyertai program TONE WOW atau sedang mencari peluang untuk memulakan suatu peluang perniagaan mudah.

Sesi ini akan disampaikan oleh para 'Leader' handal-handal kami melalui aplikasi Zoom. Sesi ini juga sesuai untuk Ahli-ahli TONE yang sedia ada juga sebagai 'refresher' tentang perniagaan TONE ini. Ajaklah prospek-prospek anda untuk turut menyertai sesi ini, supaya ianya dapat membantu mereka untuk lebih memahami bisnes TONE ini sebelum menjadi Ahli.


Sila rujuk jadual di bawah untuk semua sesi Ke Arah Kebebasan Kewangan yang telah diatur khas untuk anda semua pada bulan ini. Sebarkan dengan rangkaian anda, rakan-rakan serta keluarga tersayang. WOW! WOW! WOW!


Sesi Mendalami TONE WOW akan memberikan penjelasan yang lebih mendalam tentang TONE WOW dari aspek ia sebagai suatu perniagaan. Topik-topik seperti Struktur Komisyen atau Pelan Pemasaran (Marketing Plan) akan dipecahkan kepada sesi-sesi yang lebih kecil untuk memudahkan pemahaman.

Sesi soal jawab juga akan diadakan pada setiap hujung sesi, membolehkan anda mengemukakan segala keraguan atau kemusykilan kepada Speaker jemputan. Sesi ini terbuka kepada semua Ahli TONE yang baru atau lama.


Sila rujuk jadual di bawah untuk sesi Mendalami TONE WOW yang bakal diadakan pada bulan ini. Jumpa anda di sana!


Anda sudah lama bersama kami tetapi masih belum menjana pendapatan yang memuaskan? Anda berasa tersekat dan susah membuat penajaan walau apa usaha yang dilakukan? Sedang merancang saluran pendapatan kedua sebagai persediaan? Ke Arah Keusahawan adalah jawapan kepada persoalan dan permasalahan anda ini!

Ke Arah Keusahawanan adalah direka khas untuk Ahli-Ahli TONE WOW yang sedang menjalankan perniagaan kad SIM ini dengan serius. Bertujuan untuk melengkapkan diri anda dengan pelbagai ilmu teknikal, serta cara-cara membuat bisnes TONE ini secara efektif dan efisyen. Kami himpunkan Sifu-sifu kami yang hebat dan berpengalaman untuk berkongsi ilmu dan pelbagai tips kepada anda semua. Kami pasti kepelbagaian ilmu ini dapat memberikan anda pilihan cara melakukan perniagaan kad SIM TONE WOW ini dengan jayanya.


Rujuk jadual sesi Ke Arah Keusahawanan yang akan diadakan pada bulan ini. Jumpa anda di sana!
TAHUKAH ANDA?!
Anda boleh menangi RIBUAN mata ganjaran TONE WOW, WOWcher.
Anda hanya perlu jemput & daftarkan Prospek anda ketika sesi
Ke Arah Kebebasan Kewangan. Klik untuk info lanjut.JADUAL SESIJUN 2024
TARIKH TEMPAT & MASA SESI SERTAI SESI
5 JUN 2024 - RABU SESI ZOOM
8:30 MLM

KE ARAH KEBEBASAN KEWANGAN

(BR FADRUS BEDUSAMAD)

  
12 JUN 2024 - RABU SESI ZOOM
8:30 MLM

KE ARAH KEBEBASAN KEWANGAN

(BR ABDUL HALIM)

Array
(
    [fixed_address] => 
    [regions] => 
)