Berita baik!
Selari dengan usaha kami membawa pelbagai ilmu yang relevan kepada anda
yang serius atau berjinak-jinak melakukan perniagaan kad SIM TONE WOW,
kami telah mengatur sesi-sesi pembelajaran khas untuk anda sepanjang bulan September 2021 ini.

Ketahui perincian dan perbezaan mengenai ketiga-tiga jenis sesi yang telah disediakan.
Kami pasti ada sahaja yang sesuai dengan kehendak anda. Sertailah kami di sesi tersebut melalui aplikasi Zoom.
Sebarkan berita ini kepada keluarga dan kenalan. Lebih ramai, lebih meriah!

Preview Online TONE adalah satu sesi khas untuk anda yang belum menyertai program TONE WOW atau sedang mencari peluang untuk memulakan suatu bisnes yang mudah dan berpotensi menjana pendapatan yang lumayan. Kenali kad SIM TONE WOW yang telah membantu ramai rakyat Malaysia menjana Pendapatan Pasif bulanan yang berterusan sejak 2018.

Sesi ini akan disampaikan oleh para 'Leader' handal-handal kami pada setiap Rabu, 8:30 malam melalui aplikasi Zoom. Sesi ini juga sesuai untuk Ahli-ahli TONE yang sedia ada juga sebagai 'refresher' tentang perniagaan TONE ini. Ajaklah prospek-prospek anda untuk turut menyertai sesi ini, supaya ianya dapat membantu mereka untuk lebih memahami bisnes TONE ini sebelum menjadi Ahli.


Sila rujuk jadual di bawah untuk semua sesi Preview ONLINE TONE yang telah diatur khas untuk anda semua pada bulan ini. Sebarkan dengan rangkaian anda, rakan-rakan serta keluarga tersayang. WOW! WOW! WOW!


Sesi Penerangan Produk ini dibahagikan mengikut program, iaitu kepada sesi penerangan TONE WOW EXCEL & TONE WOW PLUS. Dengan menyertai sesi ini, anda akan diberi penjelasan yang mendalam tentang kehebatan kad SIM TONE WOW serta bagaimana Pelan Pemasaran yang berbeza ini dapat menjana Pendapatan Pasif setiap bulan. Dengarkan ulasan dan panduan dari perspektif Ahli TONE WOW EXCEL atau TONE WOW PLUS itu sendiri. Sesi ini akan disampaikan oleh para Ahli veteran kami yang cukup berpengalaman dan rata-ratanya sedang menikmati kejayaan bersama perniagaan TONE WOW mereka.

Sesi soal jawab juga akan diadakan pada setiap hujung sesi, membolehkan anda mengemukakan segala keraguan atau kemusykilan kepada Speaker jemputan. Sesi ini terbuka kepada semua Ahli TONE yang baru atau lama. Kami amat menyarankan mereka yang sedang menilai perbezaan di antara Pelan Pemasaran atau Program untuk hadir di sesi ini.


Sila rujuk jadual di bawah untuk Sesi Penerangan Produk TONE yang bakal diadakan pada bulan ini. Jumpa anda di sana!


Anda sudah lama bersama kami tetapi masih belum dapat jalan untuk meroket tinggi dengan TONE WOW? Anda berasa tersekat kerana kekangan di musim pandemik Covid-19 ini? Pendapatan anda terjejas dan anda kini giat mencari alternatif? Akademika TONE adalah sesi yang amat bersesuaian untuk anda.

Akademika TONE direka khas untuk Ahli-Ahli TONE WOW yang sedang menjalankan perniagaan dengan serius. Bertujuan untuk melengkapkan diri anda dengan pelbagai ilmu teknikal, serta cara-cara membuat bisnes TONE ini secara efektif dan efisyen. Kami himpunkan Sifu-sifu kami yang hebat dan berpengalamam untuk berkongsi ilmu dan pelbagai tips kepada anda semua. Dengan harapan, kepelbagaian ilmu ini dapat memberikan anda pilihan cara melakukan perniagaan samada secara Offline atau Online dan sebagainya.

Dengarkan rahsia kejayaan mereka yang telah mencapai Kebebasan Kewangan memalui bisnes TONE ini. Yang pasti, sesi ini akan membuka hati dan minda anda, dan membakar semangat untuk berjaya dalam bisnes TONE ini.


Rujuk jadual sesi Akademika TONE yang akan diadakan pada bulan ini. Jumpa anda di sana!JADUAL SESITARIKH HARI & MASA SESI SERTAI SESI / TONTON RAKAMAN
1 Sept 2021 RABU
8.30 MLM

Preview Online TONE WOW

(BP Nuraisyah @ Chot)

      
8 Sept 2021 RABU
8.30 MLM

Preview Online TONE WOW

(BP Dato' Jahlilawati)

    
15 Sept 2021 RABU
8.30 MLM

Preview Online TONE WOW

(BP Mejar Riad Abdul Malek)

    
17 Sept 2021 JUMAAT
8.30 MLM

Sesi Penerangan Produk TONE WOW EXCEL

(BR Abdul Halim Abdullah)

    
22 Sept 2021 RABU
8.30 MLM

Preview Online TONE WOW

(BP Alex Lee)

    
24 Sept 2021 JUMAAT
8.30 MLM

Akademika TONE

(BR Nik Zamrie)

    
29 Sept 2021 RABU
8.30 MLM

Preview Online TONE WOW (Tamil)

(BR Krishnan)

    
01 Oct 2021 JUMMAT
8.30PM

Mendalami TONE WOW

(BP Aisyah Chot)

    
06 Oct 2021 RABU
8.30PM

Ke arah Kebebasan Kewangan

(PBR Ebnu Farid)

    
13 Oct 2021 RABU
8.30PM

Ke arah Kebebasan Kewangan

(BP Sulaiman Slay)

    
15 Oct 2021 Jumaat
8.30PM

Mendalami TONE WOW

(BR Zaidah Khan)

    
20 Oct 2021 RABU
8.30PM

Ke arah Kebebasan Kewangan

(BP Akasyah)

    
27 Oct 2021 RABU
8.30PM

Ke arah Kebebasan Kewangan

(BP Cikgu Ikram)

    
29 Oct 2021 Jumaat
8.30PM

Ke arah Keusahawanan

(BP Zamri Nanyan)

    
Array
(
    [fixed_address] => 
    [regions] => 
)